Piscina Zalau

Constructii Piscine Zalau

Piscina Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Zalau: Constructii Piscine Zalau.

  piscina1_400  Dupa instalarea unei piscine achizitionate de la firma noastra veti primii consultanta gratuita in vederea optimizarii si intretinerii piscinei. De asemenea, va putem oferi si toata gama de produse chimice pt. intretinerea unei piscine.  

  Piscina este un element important In proiectul global al grădinii. Proiectarea piscinei perfecte pentru nevoile dumneavoastră necesită un echilibru  intre preferintele dumneavoastră artistice si functiile practice ale acesteia. 

  Firma noastra va ofera o gamă largă de materiale si modele pentru a vă amenaja piscina.

  Pot sa imi permit o piscina?

  Veti fi surprins sa aflati ca o piscina familiala nu costa deloc mult si poate fi o investitie la indemana tuturor. Avantajele pe care le aduce o “oaza de relaxare" in  gradina dumneavoastra sunt insa de nepretuit si vor face fiecare petrecuta acolo una speciala.

  Care este timpul necesar pentru constructia unei piscine?

  Piscinele cu pereti din otel au timpul de constructie cel mai rapid. O piscina se monteaza in 24-48 de ore de la preluarea  amplasamentului corect executat. La 5 finalizarea montajului piscina se preda  clientului in stare de functionare cu toate accesoriile montate.

  Ce contine setul complet?

  Piscina are in componenta structura piscinei, sistemul de recirculare, scara de inox, elemente suficiente pentru prima luna de functionare. In esenta aveti tot ce este nevoie pentru ca piscina sa fie instalata si sa functioneze fara nici un cost suplimentar.

  Cat de rezistenta este piscina?

  Piscinele cu pereti metalici au o garantie de 8 ani si o durata medie de viata care depasaste 15 ani. Aceste piscina prezinta un raport calitate pret excelent, datoria investitiei reduse si beneficiilor ridicate pe care le ofera.

  Din respect pentru spatiu si din pasiunea noastra de a realiza ceva frumos, util si functional s-a nascut TISONI Business SRL. Principiile noastre de baza pe care le respectam atunci cand concepem si implementam orice proiect sunt: utilitate, functionalitate, calitate.
  Pentru ca satisfactia d-voastra este importanta pentru noi, vom cauta impreuna cele mai bune solutii pentru a construi piscina mult visata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti cum va imaginati perfectiunea...si apoi cu ajutorul nostru totul va fi usor.
  Noi, cei de la Tisoni, punem pret, in primul rand, pe satisfactia celor care se incred in serviciile noastre si, tocmai de aceea va garantam ca nu renuntam la visul d-voastra! 


  Activitatea noastră se desfășoară în condițiile permanentei preocupări pentru calitate, individualizarea proiectelor prin design particularizat, ultimele noutați în domeniu precum și maximizarea satisfacției finale a clienților noștri. 
  Pentru a beneficia de studiul de instalare personalizat, gratuit va asteptam sa ne contactati.

Servicii

  Tisoni Business vinde si intermediaza:

  • piscine metalice
  • piscine cofraje de polistiren
  • accesorii piscine
  • intretinere piscine

Galerie foto