Piscina Pitesti

Piscina Pitesti

Piscina Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Pitesti: Piscina Pitesti.

 Peisajul exotic combinat cu natura exorbitanta te fac sa crezi ca SHAKER este locul Preferat al RELAXARII SI BUNULUI GUST. Mobilier rafinat, muzica buna, atmosfera sofisticata toate imbinate construiesc SHAKER. Fiecare din noi isi doreste sa petreaca alaturi de prieteni si familie momente de neuitat. Fie că este vorba de o cină intimă în doi, o petrecere cu familia sau cu prietenii, o sarbatoare sau un eveniment din viata ta, SHAKER are cea mai profesionista și entuziasta echipa și cei mai talentati bucatari pregatiti sa te surprinda. Aici, te vei ragasi in toate: poti savura o masa delicioasa, poti petrece alaturi de prieteniin club, te poti relaxa la piscine in timp ce te bronzezi sub soarele placut inconjurat de palmierii exotici,poti savura cele mai bune cocktail-uri si vinuri fine fermecat de muzica dj-ului nostru sau poti privi apusul de soare pe pontonul clubului. Fie ca-i zi fie ca-i noapte aici va puteti bucura de deliciile excluviste pe le oferim ! SHAKER another way of life !

 La Shaker lucrurile frumoase vin in trei: plaja, restaurantul cu specific romanesc italian in cadrul caruia ne putem bucura de doua terase si nu in ultimul rand piscina in aer liber, inconjurata de plante exotice. 

 Cei care se afla in cautarea unei locatii linistite si rafinate, vor trebui sa se reorienteze, Shaker fiind sinonim cu bunul gust si relaxare.  
 
 Renumele Clubului Shaker nu putea sa nu-si puna amprenta, dovada stand in acest sens deosebitele servicii precum: piscina pentru adulti si copii, jocuri pentru copii, billiard, fitness, masaj, hidromasaj, sezlonguri,, teren de volei, organizari de evenimente dar si petreceri in aer liber.  

 Te simti incordat dupa o zi de stat la birou in aceeasi pozitie, sau poate ai dureri de spate si de incheieturi? E clar, ai nevoie de sport. Iar daca mersul la sala sau alergatul prin parc nu sunt printre preferintele tale, inotul cu siguranta este ceea ce ai tu nevoie. 

 Relaxarea in apa intr-un ambient de lumini si muzica relaxanta

Succesul in multe domenii depinde de modul in care ne relaxam si ne regasim creativitatea. O apa clara, stralucind limpede, intr-un ambient de lumini si muzica relaxanta readuce oricand linistea interioara si confortul.

Servicii

 • Plaja / Piscina Privata
 • Club copii – piscina + loc de joaca
 • Club privat cu petreceri in aer liber
 • Restaurant cu  specific romanesc / italian
 • Terase si Bar in aer liber
 • Zona petrecere timp liber – teren de volei pe plaja,billiard,ping-pong
 • Zona relaxere – Baldachine, Masaj, Jacuzzi
 • Organizari de evenimente
 • Petreceri private ( nocturne cu circuit inchis),
 • Zile onomastice,
 • Petreceri evenimente ( Nunti, botezuri, etc.)