Piscina Targu Jiu

Casa Cartianu

Piscina Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Targu Jiu: Casa Cartianu.

 Piscina "Casa Cartianu" este situata intr-un cadru natural plin de verdeata ideal pentru ca momentele tale de relaxare petrecute la piscina sa fie cu adevarat momente de vis. Noua Piscina la care va invitam sa va petreceti o parte din timpul vostru liber, se vrea a fi una dintre cele mai moderne piscine din judetul Gorj fiind placata cu mozaic vitroceramic Bisazza, avand un sistem automat de filtratre si tratare a apei, fiind imprejmuita de o terasa generoasa de 200 mp placata cu gresie tip parchet antiderapanta. Piscina "Casa Cartianu" este la o distanta de doar 5 km de Targu Jiu fiind in aer liber, cu dimensiunile 14 m lungime / 7 m latime avand adancimea intre 1.45 m si 2.2 m. Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar supravegheati de un adult.

 Amplasata intr-un Rai de verdeata si culoare, Piscina "Casa Cartianu" reprezinta acea oaza de relaxare ideala in vremurile-n care arsita-si face de cap pe meleagurile noastre... Si cand ne gandim cat de frumos s-ar armoniza racoarea unui scaldat cu bronzul unic de zona deluroasa-muntoasa, ne dam seama ca Pensiunea Casa Cartianu nu atrage doar prin conditiile ireprosabile de cazare, ci si prin posibilitatile variate de petrecere a timpului liber. 

Când te confrunți cu o zi mai agitata și senzația de oboseala te copleșește, rasfața-te cu o sedinta de relaxare in cadrul pensiunii Casa Cartianu, unde va puteti bucura de 

 1. Sauna
  O ședința la sauna uscata iti va revitaliza starea de spirit. Aceasta metoda de relaxare și ingrijire corporala elimina senzatiile de tensiune musculara, mentala și emotionala, chiar daca prima data ii va parea unui neinitiat mai mult o pedeapsa, decat un moment de rasfat. Efectuata corect, sauna finlandeza, cum mai este numita, poate deveni o placere de neinlocuit atat pentru trup cat și pentru suflet.
 2. Minipiscina cu Hidromasaj
  Relaxeaza-te si descopera efectele terapeutice ale hidromasajului. Folosind apa calda si masajul cu aer, apa sau amestec de aer si apa, hidromasajul iti stimuleaza corpul creand o stare intensa de relaxare si ajutand corpul sa se refaca. O baie in minipiscina cu hidromasaj va:
  • Combate celulita
  • Reduce anxietatea
  • Elimina insomniile
  • Combate durerile acute si cornice
 3. Cabina cu Hidromasaj
  O baie in cabina de dus cu hidromasaj este un tratament foarte eficient impotriva eliminarii stresului acumulat peste zi pentru ca relaxeaza corpul. Dupa o baie in cada cu hidromasaj somnul este mai usor si mai odihnitor.

Servicii

Regulament piscina :

Plata accesului de face la receptie
Accesul la piscina se face doar in limita locurilor la sezlong.
Purtarea slipului si a costumelor de baie este obligatoriu.
Nu este permis accesul cu produse din afara complexului.
Pe piscina nu este permis servitul preparatelor din bucatarie, existand locuri special amenajate.
Folosirea dusurilor inainte si dupa intrarea in apa este obligatorie.
Folosirea toaletelor este obligatorie.
Aruncarea gunoaielor se va face doar in spatiile special amenajate.
Recomandam lasarea bijuteriilor in bagaje, supravegheate, pentru a nu le pierde in spa.
Complexul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.