Piscina Targu Frumos

Piscina Targu Frumos

Piscina Targu Frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Targu Frumos: Piscina Targu Frumos.

AUGUSTINIAN este furnizorul dumneavoastra pentru piscine, hidromasaj, sauna si solarii profesionale.

Asiguram consultanta pentru identificarea solutiilor potrivite nevoilor fiecarui proiect. Service pentru proiectele deja existente, accesorii si piese de schimb.
Colaboram cu brand-uri consacrate si de prestigiu in industria accesoriilor si echipamentelor pentru piscine, saune si solarii. Calitatea este foarte importanta pentru noi deoarece asigura satisfactia clientilor nostri.

Va invitam sa ne contactati pentru informatii, intrebari sau doar consultanta. Stim ca este o decizie importanta si suntem alaturi de dumneavoastra de la idee pana la punerea in functiune.

Beneficiind de avantajele produselor serviciilor oferite de AUGUSTINIAN veti fi foarte multumiti.

Servicii


Piscine

PISCINA este un produs de lux care ofera beneficiarului CONFORT, RELAXARE si PRESTIGIU.

Piscinele sunt construite din beton sau prefabricate. Hidroizilatia este realizata prin placare cu ceramica.
PISCINA, pe langa beneficiile pe care le aduce, este o constructie care trebuie intretinuta atat din punct de vedere al instalatiilor cat si al apei.Pentru detalii, sfaturi sau pur si simplu consultanta gratuita, va rugam sa ne contactati.
Pentru o piscina minimal functionala aveti nevoie: Sistem de filtrare, sistem de iluminare subacvatica, sistem de tratare a apei din bazin, finisarea marginii superiaoare a bazinului.

Saune

Toate saunele Chaleur sunt construite conform normelor stabilite pentru construirea saunelor. Saune modulare cu pereţi dubli, izolaţie şi folie împotriva aburilor sau saune de tip bârne cu leaţuri de 44 mm, toate sunt produse construite din lemn de pin nord-european, cedru roşu canadian, Hemlock sau plop alpin Baltic, selectat şi uscat cu multă grijă conform standardelor de producere a saunelor. Uşile din sticlă translucidă de 8 mm cu balamale cromate, scoabe cu magnet dublu şi garnitură de cauciuc.

Solarii

Instalam si asiguram service pentru solarii private sau profesionale. In functie de frecventa de utilizare, trafic si necesitati de putere oferim o gama variata de modele de solarii. Culori, optiuni suplimentare, marimi, pozitionare verticala sau orizontala, intr-un singur cuvant flexibilitate.
Fie ca esti acasa sau intr-un centru de recreere si intretinere solariile noastre iti ofera confortul si bronzul de care ai nevoie.

Cazi de baie cu hidromasaj

Cazile de baie cu hidromasaj reprezinta o excelenta modalitate de relaxare dupa o zi obositoare, deoarece elibereaza corpul de stres revitalizeaza musculatura, iar imbaierea regulata duce la imbunatatirea circulatiei sangvine si la calmarea durerilor, dar si la tratarea a numeroase afectiuni medicale.
accesorii piscine - fantana arteziana

Fantani arteziene

Amenajarea unui lac sau a unui iaz in propria curte poate aduce un plus de confort si imagine. Este relaxant sa privesti seara un lac bine intretinut, sau sa asculti murmurul cascadei. Iluminarea subacvatica va genera o ambianta speciala. Solutiile sunt simple, usor de intretinut, dar cu un efect garantat. Curtea dumneavoastra va deveni mai atragatoare si mai interesanta!
Oferim o varietate mare de modele si forme ale acestor sisteme.

Accesorii - Echipamente - Intretinere

Asiguram piesele de schimb pentru saune, piscine si solarii, indiferent de producator.
Apa din piscina dumneavoastra trebuie tratata periodic din punct de vedere al micro-organismelor, al PH-ului si al impuritatilor.
In functie de calitatea apei din piscina, beneficiile asteptate vor fi obtinute. Asiguram intreaga gama de chimcale: clor, PH-, floculant, substante pentru tratament soc.