Piscina Sighisoara

Piscina Sighisoara

Piscina Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Sighisoara: Piscina Sighisoara.

 Ani-Co Trade s.r.l. este o firmă specializată în proiectarea, construcția și recondițonarea piscinelor, bazinelor. Firma noastră asigură componentele și accesoriile necesare pentru toata gama de piscine pe care le construim. Oferim cele mai bune servicii și cea mai bună calitate în domeniul construcţiilor de piscine.

 Societatea comercială ANI-CO TRADE S.R.L. a fost inființată în anul 1994 de către proprietarul actual. Sediul firmei se află pe un teren de 6000 m², înglobănd două ateliere pentru construcția piscinelor, cu suprafața totală de 340 m², suprafețe de depozitare, birouri și spații de deservire. În primii 5 ani societatea a funcționat ca și firmă de transport, pentru ca începând din anul 1999, cu sprijinul societății POOLCONTROLL Kft. din ungaria să înceapă activitatea de construcții piscine. Potrivit cerințelor pieții românești, ne-am axat in special pe construcția piscinelor din polipropilenă. În anul 2000, societatea noastră și-a continuat activitatea în mod independent, cu capital 100% autohton și cu sprijinul unor parteneri cum ar fi MTS - Germania, GEWA-BAU - Austria, ASTRAL - Spania, KRIPSOL - Spania și SZEUSZ - Ungaria, reușind ca în momentul de față, împreună cu cei 50 de angajați ai societății să putem face față cerințelor actuale ale pieții. Momentan societatea ANI - CO TRADE S.R.L. oferă urmatoarele servicii beneficiarilor din toata țara: consultanță de specialitate și proiectare în domeniul construcției piscinelor, construcția piscinelor din polipropilenă, dotări cu sisteme de recirculare-filtrare a apei, elemente de hidromasaj și vizuale, jocuri de apă, etc, pentru orice tip de piscine. În realizarea lucrărilor contractate, beneficiem de sprijinul tehnic si logistic al firmelor mai sus mentionate. De la începerea activitații de construcții piscine, societatea noastra participă, în mod regulat la târgurile și expozițiile de specialitate organizate de catre ROMEXPO, EXPO TRANSILVANIA si CAMEX. Totodata specialiștii noștrii participă anual la cursurile de specializare și la prezentarea noilor produse in domeniu organizate de firmele partenere. Sistemele de recirculare-filtrare, sistemele de tratare a apei și de hidromasaj corespund atât standardelor și prescripțiilor românești, cât și celor ale Uniunii Europene. Din anul 1999 și până în prezent, pe tot cuprinsul țării am construit peste 500 de piscine, astfel cifra noastră de afaceri in anul 2004 a ajuns la valoarea de 20 miliarde de lei, față de 635 milioane lei din 1999. În anul 2005 societatea ANI-CO TRADE s.r.l. a demarat formalitatile de certificare ISO prin S.R.A.C. Ca o activitate conexă a construcției de piscine din polipropilenă este confecționarea recipienților, rezervoarelor și cuvelor pentru lichide alimentare, acizi, etc, precum și a foselor septice vidaj abile sau a căminelor pentru apometre. Această activitate a fost demarată începând din anul 2002, la ora actuală fiind finalizate câteva lucrări de anvergură, cum ar fi spre exemplu construcția bazinelor pentru o linie tehnologică de galvanizare pentru societatea ECO KAPA S.A. - Oradea.

Odată cu trecerea timpului am căutat să ne aliniem cerinţelor pieţei de consum. Ne-am diversificat activitatea prin înfiinţarea unei secţii de producţie geamuri termopan cu tâmplărie PVC, a unei linii moderne de spălătorie auto, a unei societăţi de construcţii precum şi prin lansarea în domeniul hotelier. Investiţia cea mai recentă o reprezintă imensul panou publicitar cu LED-uri. 

 Grupul ANI-CO are la ora actuală peste 70 de angajaţi. Preocuparea noastră principală este satisfacerea exigenţelor clienţilor noştri, pentru a ne menţine la standardele de calitate ale pieţei. De aceea, asigurăm în permanenţă ridicarea gradului de pregătire a angajaţilor noştri, prin cursuri de specializare şi prezentări de noi produse, organizate de partenerii noştri.

 

Servicii

 De la începerea activitații de construcții piscine, societatea noastră participă, în mod regulat la târgurile și expozițiile de specialitate organizate de către ROMEXPO, EXPO TRANSILVANIA si CAMEX.