Piscina Piatra Neamt

Piscina Piatra Neamt

Piscina Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Piatra Neamt: Piscina Piatra Neamt.


Este o alegere ideala daca vrei sa iti petreci zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica ambientala, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.

Asadar, piscina este locul ideal in care te poti relaxa, copiii de asemenea vin cu drag si le place enorm de mult sa aiba parte de o balaceala. 

Copiii şi persoanele sedentare ar trebui să beneficieze si ele de efectele benefice ale apei, si sa isi faca un obicei de a avea des contact cu apa si de a face miscare in piscina, sau chiar si in sala de fitness.

 INOTUL - MAI MULT DECAT UN SPORT

Nu vă trebuie echipamente sofisticate, abilităţi deosebite ori antrenamente dificile. Înotul este un sport pe care oricine îl poate practica, indiferent de varstă. Din păcate, majoritatea oamenilor îşi amintesc de înot doar în concediu, la mare, uitand cât de benefic este acesta pentru sănătatea corpului.

La AnnaSPA un profesor specializat vă va oferi ocazia să descoperiţi un sport care, pe lângă efectele benefice asupra aparatului cardio-vascular sau aparatului respirator, vă va oferi o conditie fizică de invidiat si un tonus excelent. 

Beneficiile acestui sport, mai ales pentru copii:
• O imunitate pe care copii o dobandesc prin acest sport; 
• Cresterea inteligenţei emoţionale, a capacităţii de concentrare; 
• Dezvoltă o pasiune pentru diferitele sporturi practicate în apă ; 
• Înotul la o varstă fragedă dezvoltă încrederea în sine şi spiritul de independenţă; 
• Dezvolta aparatul cardiovascular si respirator; 
• Stimuleaza pofta de mâncare şi oferă un somn liniştitor. 
• Previne astmul.

Servicii

PROGRAM CURSURI INOT
LUNI - 13.00 - 20.00
MARTI - 15.00 - 18.00
MIERCURI - 13.00 - 17.00
JOI - 15.00 - 18.00
VINERI - 14.00 - 17.00

PE PARCURSUL DESFASURARII CURSURILOR DE INOT, ACCESUL IN BAZIN NU ESTE PERMIS.