Piscina Onesti

Constructii Piscine Onesti

Piscina Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Onesti: Constructii Piscine Onesti.

  Firma noastra va ofera servicii integrale de constructie accesorizare si punere in functiune a piscinelor din beton. Reamenajam, piscine din beton. Asiguram transportul, montarea si accesorizarea dupa dorinta clientului a piscinelor din rasini poliestereice armate cu fibra de sticla. Nu ezitati sa ne contactati pentru alte informatii necesare.\

 Piscine din beton
Fac parte din categoria celor mai scumpe piscine. Pentru executarea unei astfel de piscine sunt necesare mai multe tone de fier-beton, zeci de metrii cubi de material de cofraj, forta mare de munca si atentie sporita.
Structura din beton în sine trebuie sa fie hidroizolanta, impermeabila. Daca apar miscari ale solului, piscina va trebui sa se miste împreuna cu acesta, însa, în niciun caz nu trebuie sa crape sau sa apara fisuri! Peste aceasta structura se vor aplica anumite straturi de materiale hidroizolatoare, sub placajul de gresie sau mozaic vitroceramic (de sticla).
Caracteristicile terenului sunt cele care determina structura peretilor si a radierului,detaliile de armatura si forma pe care o va avea in cele din urma piscina
In functie de structura terenului si de dorinta beneficiarului se va stabili forma pe care o va avea piscina : dreptunghiulara,patrata ,ovala, bob de fasole,forma de pian.

 Etapele realizarii piscinelor din beton

Sapatura: Pe baza proiectului,dupa obtinerea autorizatiilor de constructie de catre beneficiar se sapa groapa in care se va construi cuva piscinei si caminul tehnic

Turnarea cuvei din beton: Se vor executa cofraje, se va pune armatura, se vor ingloba piesele in beton,se va turna betonul. La turnarea cuvei este necesara prezenta echipei de instalatori a SC. ADFI SERV COM SRL PACIFIC , intrucat in radier si pereti trebuie introduse piese care vor face legatura intre apa din piscina si instalatia de filtrare din caminul tehnic (sifoane de pardoseala, traverse, skimmere, diuze, lampi subacvatice)

Finisarea: Dupa o perioada de minim 28 zile aceasta insemnand maturarea betonului se va trece la etapele de hidroizolare, impermeabilizare si placare a piscinei cu mozaic sau gresie.

Instalarea echipamentelor: Dupa executare finisajului se instalaeaza si se monteaza echipamentul in caminul tehnic (pompa ,filtru,instalatii de dozaj,schimbatoare de caldura)

Servicii

 • Executie instalatii piscine
 • Reparatii piscine (inlocuire sau reparatii pompe ,filtre,conducte)
 • Revizii instalatii
 • Intretinere piscine
 • Reamenajari piscine si minipiscine din beton
 • Vanzari echipamente de filtrare si recirculare a apei
 • Furnizare consumabile pentru piscina
 • Furnizarea de substante chimice necesare tratamentului
 • Vanzari accesorii piscine : cascade inox,balustrade inox,tasnitoare apa ,tobogane
 • Tratamente specifice recomandate pentru sezonul de iarna
 • Efectuarea procedurilor de inchidere respectiv deschidere a piscinelor