Piscina Odorheiu Secuiesc

Constructii Piscine Odorheiu Secuiesc

Piscina Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Odorheiu Secuiesc: Constructii Piscine Odorheiu Secuiesc.

 

Dincolo de amenajarea in cadru natural a piscinei si a spatiului din jur, va propunem solutii pentru piscine de interior, saune si spa-uri, toate cu destinatie privata sau publica, pornind din perimetrul casei dumneavoastra si mergand pana la dotarea hotelului dumneavoastra, a salii de sport, a centrului wellness, a strandului etc.

Noi va oferim toata gama de echipamente care transforma o cuva din beton intr-o piscina, astfel incat sa beneficiati de o apa filtr ata, ingienizata, incalzita etc., pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Dincolo de a prelua o lucrare de la faza incipienta, societatea noastra asigura si reabilitarea si modernizarea bazinelor deja construite, propunand solutii flexibile si eficiente, in functie de situatia concreta din teren.

Piscinele prefabricate reprezinta cea mai rapida solutie de a va bucura de beneficiile apei in curtea sau casa dumnevoastra. Sunt o solutie rapida pentru ca necesita lucrari minime de constructii, iar montajul piscinei in sine dureaza doar cateva zile. Propunerea noastra in acest sens este reprezentata de bazinele din tabla de otel finisate cu liner.

Servicii

CONSTRUCTII PISCINE

  • PISCINE PREFABRICATE
  • PISCINE DIN BETON
  • FINISAJE
  • ECHIPAMENTE
  • TRATAREA APEI
  • ASPIRATOARE
  • ACCESORII

IRIGATII
CLIMATIZARE CU VAPORI DE APA
SAUNE FINLANDEZE
BAI DE ABURI
SPA PREFABRICAT
CONSTRUCTIE DIN BETON

Oferte speciale

Pret promotional piscina prefabricata ovala 4,16 x 8,00 x 1,50 m, cu kit de filtrare complet!

Reducere 15% la achizitionarea unui pachet piscina + sistem de irigatii!

Reducere 15% la substantele chimice pana la sfarsitul lunii in curs!

piscina odorheiu secuiesc