Piscina Miercurea Ciuc

Piscina Csiki Csobbano

Piscina Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Miercurea Ciuc: Piscina Csiki Csobbano.

 Avand proportii considerabile, piscina noastra este locul ideal pentru relaxare si intretinere. Inotul poate fi considerat un sport de masa prin influenta asupra sanatatii fizice si psihice. Inotul este benefic pentru remedierea problemelor cardiace, respiratorii, ale circulatiei sanguine; dar si pentru o buna functionare a metabolismului si sistemului nervos.

 Prioritatea noastra este de a asigura confortul personal al fiecarui client, iar relatiile deschise si de prietenie pe care le cream si consolidam constituie temelia piscinei noastre. Astfel, asiguram clientilor intimitate, cele mai inalte standarde de igiena si servicii ireprosabile. Mai mult, echipa tanara, energica si mereu vesela a Spa-ului, te va ajuta intotdeauna sa alegi serviciile de care ai nevoie pentru a fi mereu in forma perfecta, fizica si sprituala.

  Succesul in multe domenii depinde de modul in care ne relaxam si ne regasim creativitatea. O apa clara, stralucind limpede, intr-un ambient de lumini si muzica relaxanta readuce oricand linistea interioara si confortul.

Servicii

  • Cursuri inot 8 persoane 
  • Cursuri inot 8 persoane
  • Inot Terapeutic