Piscina Hunedoara

Aqua Park Steaua Muresului

Piscina Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Hunedoara: Aqua Park Steaua Muresului.

   In Centrul SPA din Complexul Steaua Muresului veti puteti beneficia de sauna, masaj, si piscina interioara , iar in cel mai scurt timp posibil si de sala de fitness. De asemena se pune la dispozitia turistilor in interiorul centrului, vestiare, cabine de schimb si dusuri.
 
  Piscina interioara este cea mai mare din cadrul complexului avand o lungime de 32 metri, latime de 15 metri si o adancime de la 1 metru la 1,4 metri.  Tempratura apei fiind intre 28 si 30 grade C.
 
  Masajul reprezinta o veche arta chinezeasca de relaxare si tratament. La salonul de masaj veti avea parte nu doar de un simplu masaj, ci de o experienta in sine, care merita repetata ori de cate ori simti nevoia sa iti reincarci bateriile si sa te energizezi dupa o zi agitata. Va asteptam intr-un ambient placut ca sa va relaxati cu un masaj cu roci vulcanice, de ralaxare sau reflexoterapie, cat si cu un masaj facial sau un tratament anticelulitic. 
 
 Sauna are efect de intarire a organismului impotriva racelii, eliminarea toxinelor si nu in ultimul rand de relaxare. Corpul supraincalzit din sauna, in contact cu o baie rece are un efect de relaxare a musculaturii, activare a circulatiei sangelui, respiratiei si eliminarea substantelor nocive din organism.
 Ne prezentam ca un Centru Spa, cu o paleta bogata de servicii de relaxare si intretinere corporala. Conceptul inovativ pe care il aducem pe piata acestor servicii se reflecta in eforturile neintrerupte ale echipei Alverna Spa de a crea ambientul perfect pentru momentele tale de relaxare.

 Prioritatea noastra este de a asigura confortul personal al fiecarui client, iar relatiile deschise si de prietenie pe care le cream si consolidam constituie temelia centrului nostru. Astfel, asiguram clientilor intimitate, cele mai inalte standarde de igiena si servicii ireprosabile. Mai mult, echipa tanara, energica si mereu vesela a Spa-ului, te va ajuta intotdeauna sa alegi serviciile de care ai nevoie pentru a fi mereu in forma perfecta, fizica si sprituala.

   Specialistii nostri in domeniu va asteapta cu drag sa va rasfatate la Centrul SPA din Complexul Steaua Muresului 4* Aqua Park!
 
 

Servicii

TARIFE CENTRU SPA:

Masaj de relaxare 40 LEI 50 min
Masaj anticelulitic 45 LEI 50 min
Masaj facial 25 LEI 25 min
Masaj cu roci vulcanice 50 LEI 50 min
Reflexoterapie 30 LEI 30 min
Drenaj limfatic 45 LEI 50 min
Sauna 10 LEI 15 min

* accesul la piscina interioara este inclus in tariful de intrare