Piscina Floresti

Aqua Park Floresti

Piscina Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Floresti: Aqua Park Floresti.

 Aqua Park Floresti, este cel mai nou loc de relaxare si distractie pentru tineri, parinti si copii unde va veti putea petrece intr-un cadru relaxant si deosebit vacanta sau dupa mesele calduroase de vara.

Preturi:
– Adulti: 30 RON.
– Copii (pana la varsta de 7 ani): 15 RON.

 Aqua Park Floresti va ofera 4 piscine, cu doua topogane de aterizare de 115 m si 95 m, un bazin de spa, un bazin cu jocuri de apa pentru adolescenti si un bazin pentru copilasi, incalzite si relaxante.

 Este o alegere ideala daca vrei sa iti petreci zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica ambientala, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.
 Asadar, piscina este locul ideal in care te poti relaxa, copiii de asemenea vin cu drag si le place enorm de mult sa aiba parte de o balaceala. 
 Copiii şi persoanele sedentare ar trebui să beneficieze si ele de efectele benefice ale apei, si sa isi faca un obicei de a avea des contact cu apa si de a face miscare in piscina, sau chiar si in sala de fitness.

Dotari:

Aqua Park-ul va pune la dispozitie in mod gratuit:

  • umbrelute
  • colaci
  • sezlonguri
  • vestiare cu dulapuri

  

Servicii

Dotari piscine:

Piscinele sunt dotate cu cele mai moderne instalaţii automate de menţinere a calitaţii şi a temperaturii apei, ea este recirculata şi filtrata în permanenţa. Zilnic, la ora 9 şi la ora 17 se fac teste pentru a verifica toţi parametrii apei. Modelul ales, a fost de piscina cu deversare permanenta placata cu gresie speciala, singurul acceptat pentru utilizare publica de ţarile CE. 

Fiecare piscina este dotata cu 10 aparate profesionale de înot contra curentului. 

Pornirea/oprirea lor se face prin apasarea butonului rotund de la partea superioara a capacului de inox. Ele se opresc automat dupa aproximativ 10 min. Prin apasare ulterioara jeturile repornesc, dumneavoastra putand astfel continua oricat de mult doriţi înotul împotriva curentului creat de jeturi. 

Cele 2 jeturi, orientabile, asigura un debit maxim de 75 mc/h, reglabil cu ajutorul manetei culisante din partea centrala a capacului de inox.