Piscina Campulung

Piscina Campulung

Piscina Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Campulung: Piscina Campulung.

 Firma a fost infiintata in 1994, desfasurand o activitate sustinuta incepand cu 2000. Am inceput cu constructia de piscine, domeniu relativ nou in acel moment pe piata romaneasca, la care firma si-a adus aportul cu cel putin 250 de piscine construite in toti acesti ani pe intreg teritoriul Romaniei.  

Caracteristicile unei piscine publice:

 1. Spatii necesare:
  • -bazin;
  • -camera tehnica (pentru echipamentul de filtrare);
  • - plaja pentru acces la piscina.
 2. Piscina trebuie prevazuta cu canal perimetral datorita volumului mare de apa si numarului mare de utilizatori. Prin canalul perimetral apa se scurge in bazinul de compensare. Este indicat sa se placheze cu gresie speciala pentru piscina sau mozaic de sticla.
 3. Camera tehnica trebuie dotata cu ehipament de filtrare mecanica. Este indicat sa existe doua pompe si doua filtre, pentru ca in caz de defectiune a uneia dintre ele, cealalta sa poata prelua filtrarea.
 4. Timpul de filtrare pentru apa dintr-o piscina publica este de 4 ore, echipamentul de filtrare trebuie sa aiba caracteristicile tehnice necesare pentru a asigura acest timp de filtrare.
 5. Camera tehnica a piscinei publice trebuie dotata si cu echipamente pentru tratare chimica a apei (vezi tratare apa). Acestea trateaza apa in mod automat mentinand parametri la cote perfecte. Tratarea manuala nu poate asigura mentinerea calitatii apei la cotele necesare cerute de standardele europene.
 6. Piscina poate fi dotata cu diferite atractii: cascade, inot contra curent, jeturi de hidromasaj, geizere, tobogane.
 1. Spatii necesare:
  • -bazin;
  • -camera tehnica (pentru echipamentul de filtrare);
  • - plaja pentru acces la piscina.
 2. Dimensiunile bazinului de beton pot fi diferite, in functie de dorinta clientului, (de ex. 8x4x1,4-1,8m). Forma bazinului poate fi diferita: dreptunghi, patrat, bob de fasole, pian etc.
 3. Piscinele private se pot dota fie cu skimmere, fie cu canal perimetral.
 4. Dotarea cu skimmere presupune preluarea unui volum de apa mic si se preteaza la constructia unei piscine private. Canalul perimetral este mai spectaculos ca aspect (apa este la nivelul solului, surplusul creat de intrarea utilizatorilor in piscina este preluat prin gratarul canalului in bazinul de compensare). In cazul skimmerelor apa din piscina este la 10-20 cm sub nivelul plajei (la jumatatea skimmerelor).
 5. Tratarea apei intr-o piscina privata se poate face si automat (cu pompe dozatoare), si manual.
 6. Piscina privata poate fi dotata cu cascade, dispozitiv inot contracurent, jeturi pentru hidromasaj, paturi pentru hidromasaj etc.
 7. In cazul piscinelor private este indicata placarea cu mozaic de sticla sau gresie pentru piscine
 1. Spatii necesare:
  • -bazin;
  • -camera tehnica (pentru echipamentul de filtrare);
  • - plaja pentru acces la piscina.
 2. Dimensiunile sunt diferite, dar in general mai mici decat ale unei piscine standard pentru adulti. In mod obligatoriu, inaltimea trebuie sa se incadreze intre 0,3 – 0,8m.
 3. Piscinele private se pot dota fie cu skimmere, fie cu canal perimetral.
 4. Tratarea apei se face automat in cazul piscinelor publice pentru copii, pentru mentinerea calitatii apei la standarde, sau manual in cazul piscinelor private pentru copii, avand in vedere ca la piscinele private numarul de persoane care folosesc piscina este mic (membrii familiei, prieteni etc.)
 5. Tratarea apei intr-o piscina privata se poate face si automat (cu pompe dozatoare), si manual.
 6. Este indicata placarea cu mozaic de diferite culori. Se pot accesoriza cu tobogane pentru copii.

 Piscine interioare 

 1. Piscinele interioare au nevoie de aceleasi spatii ca si piscinele exterioare. In plus, incaperile in care sunt amenajate trebuie dotate cu dezumidificatoare (aparate care mentin umiditatea din interiorul camerei la cote normale). Rolul lor este major in asigurarea confortului in momentul utilizarii piscinei interioare, prin asigurarea calitatii aerului care altfel ar avea de suferit datorita diferentelor de valori dintre temperatura apei si ambient. Apa din piscina trebuie sa aiba in mod normal minim 26 grade. Dezumidificatorul absoarbe surplusul de umiditate din ambient si ajuta la mentinerea temperaturii aerului la valori cu doua grade mai mari decat temperatura apei (valori recomandate).
 2. Piscinele interioare sunt dotate si cu echipamente pentru incalzirea apei: schimbator de caldura, incalzitor electric, pompa de caldura, panouri solare. Acestea ajuta la incalzirea apei pentru utilizarea piscinei in toate anotimpurile. Sursa de caldura poate fi aceeasi cu sursa de incalzire a cladirii sau se poate monta separat, special pentru piscina.

Servicii

 • Bai Cleopatra
 • Masaj cu sapun
 • Grota de zapada
 • Piscine recreative
 • Cada cu hidromasaj
 • Sauna
 • Hammam (baie turceasca)
 • Piscina interioara
 • Piscina exterioara
 • Piscina copii