Piscina Bucuresti-Sector 6

ADD.GREEN EXCLUSIVE SRL

Piscina Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Bucuresti-Sector 6: ADD.GREEN EXCLUSIVE SRL.

ADD.GREEN EXCLUSIVE SRL

Construim piscine dreptunghiulare, ovale sau rotunde din beton, adaptate pentru fiecare spatiu in parte.  Ne deplasam la locul in care va fi amplasata pentru a vedea daca dorintele dumneavoastra ne permit sa transformam piscina de vis in realitate.

0735.654.862

constructii_piscine_bucuresti_764

Despre Noi

piscine_otopeniConstructia piscinelor se face indiferent de forma si marime, cum ar fi: bazine olimpice, piscine publice si private, piscine interioare, piscine exterioare. Va stam la dispozitie pentru orice lucrare de reparatie a instalatiei unei piscine (inlocuiri conducte deteriorate, reparatii/inlocuiri pompe, reparatii inlocuiri filtre, modernizari piscine vechi, revizii instalatii). Va puteti baza pe noi in ceea ce priveste profesionalismul cu care lucram si de care dam dovada la fiecare proiect sau interventie.

Piscinele din beton reprezinta cea mai buna solutie si cea mai mare rezistenta in timp datorita betonului si a fierului beton folosit pentru constructie. Pe langa ca au o durata de viata mai mare decat echivalentul piscinelor din polipropilena sau fibra de sticla, pot fi adaptate pe cerintele clientilor atat ca dimensiuni, adancime cat si forma constructiei, fiind limitata doar de imaginatie.

constructii_piscine_ilfov

Va stam la dispozitie pentru orice lucrare de reparatie a instalatiei unei piscine (inlocuiri conducte deteriorate, reparatii/inlocuiri pompe, reparatii inlocuiri filtre, modernizari piscine vechi, revizii instalatii). Va puteti baza pe noi in ceea ce priveste profesionalismul cu care lucram si de care dam dovada la fiecare proiect sau interventie.

Calitatea unei piscine consta in calitatea materialelor folosite, dar si in calitatea montajului. Sisteme de comanda a-ipool, echipamente, iluminare, accesorii, produse de intretinere, curatare, climatizare, acoperire, mozaic, clorinator de sare, ph auto, desifectie raze uva, generator de ozon, materiale de constructi piscine si executie. Stim toti ca acolo unde sunt bani sunt si pretentii ridicate si noi ne-am ridicat la standardele cerute de aceste doua variabile.

Un prim motiv care determina tot mai multi oameni sa isi construiasca o piscina este unul de natura financiara, reprezentand in primul rand o investitie care, conform studiilor imobiliare, poate creste valoarea casei in mod semnificativ. In acelasi timp, o piscina reprezinta o sursa de sport si implicit de sanatate devenind un accesoriu indispensabil in educatia si buna crestere a copiilor prin varietatea inepuizabila de activitati pe care le confera un astfel de spatiu.De asemenea, sa nu uitam si de momentele de relaxare pe care ti le ofera o piscina alaturi de familie sau prieteni, fiind un generator de amintiri frumoase.                   

Asteptam sa ne contactati pentru informatii, intrebari sau doar consultanta. Stim ca este o decizie importanta si suntem alaturi de dumneavoastra de la idee pana la punerea in functiune.

Servicii

Proiectare -  Constructii Piscine publice, rezidentiale, private

Proiectam si executam piscine din beton, fibra de sticla, panouri de otel.

 • Piscine placate cu gresie
 • Piscine placate cu mozaic
 • Piscine cu luciu de apa
 • Piscine cu skimmer
 • Piscine reabilitate

Avem experienta in toate etapele de executie a piscinei:

  • pregatirea terenului (sapaturi, nivelari, cofrari)
  • turnarea peretilor / sau amplasarea cuvelor de fibra de sticla
  • conectarea elementelor hidraulice si electrice la caminul tehnic
  • realizarea principalelor tipuri de finisaje: vitroceramica, liner, rasina etc.
  • echiparea piscinelor cu accesorii functionale si estetice

Proiectare - Amenajari - Intretinere Gradini si Spatii Verzi | Sisteme irigatii

Gazon rulou rustic sau sport - 18 ron/mp

Arhitect Peisagist Brasov - Idei - Proiecte Personalizate - Plan Peisagistic - Landscape Design
Gradina este spatiul care trebuie amenajat in functie de personalitatea si nevoile tale. Noi va putem ajuta sa faceti cele mai bune si ingenioase alegeri pentru spatiul dumneavoastra.

 • Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, gradini
 • Tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu
 • Executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale
 • Proiectare si montare sisteme de irigat computerizate
 • Infiintare gazoane, montaj gazon rulou, alpinarii, aranjamente flori, rocarii
 • Executarea potecilor, aleilor cu piatra naturala
 • Cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale
 • Transportul materialelor cu masini proprii

Pentru ca fiecare proiect este diferit, pe tot parcursul procesului, daca aveti nevoie de asistenta, va stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebari de natura tehnica sau practica.

Galerie foto