Piscina Bucuresti-Sector 5

Body Exprim

Piscina Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Bucuresti-Sector 5: Body Exprim.

Inot piscina

Clubul BodyExprim oferta membrilor acces la piscina interioara, incalzita si intretinuta conform standardelor europene. Piscina este dotata cu sisteme de recirculare si filtrare permanenta a apei iar purificarea aerului este asigurata de o instalatie de climatizare si dezumidificare automata.

Inotul este una dintre cele mai iubite si recomandate activitati fizice. Membrii clubului beneficiaza de acces la piscina conform programului de mai jos:

  • Luni, Marti, Joi, Vineri- 08.30-16.00; 20.00-22.30
  • Miercuri- 08.00-15.30; 21.00-22.30
  • Sambata – 14.00 – 16.00
  • Duminica –14.00 – 16.00

Dimensiuni piscina

  • Lungime: 17 m
  • Latime: 5 m
  • Adancime: 1.40 m

Accesul copiilor sub 14 ani in piscina, nesupravegheati este strict interzis. Totodata, este interzis accesul persoanelor cu afectiuni dermatologice, viroze respiratorii si a persoanelor care au consumat alcool.

Va rugam ca inainte de intrarea in piscina sa folositi dusurile. Este necesar sa dispuneti de prosop de baie, halat, papuci, casca de inot.

Servicii

 Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

 Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.