Piscina Bucuresti-Sector 2

Constructii Piscine Sector 2

Piscina Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Bucuresti-Sector 2: Constructii Piscine Sector 2.

Experienta vasta in domeniul constructiei si intretinerii de piscine private sau publice, ne recomanda ca parteneri de incredere in relizarea proiectelor dumneavoastra . Elena blue va  ofera servicii de inalta calitate si profesionalism incercand sa depaseasca constant cele mai exigente cerinte punand la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii:

 • Piscine din beton armat finisate cu mosaic vitroceramic, liner sau vopsea epoxidica;
 • Piscine modulare din cofraje de polistiren ISOBLOK;
 • Piscine modulare din panouri metalice;
 • Echipare si reconditionare piscine existente;
 • Magazin on-line de echipamente si accesorii piscine;
 • Servicii de intretinere piscine pe baza de abonament lunar;

  Piscina este mai mult decat un bazin de inot. Este o investitie de durata in casa si viata ta. 
  Piscina iti transforma curtea dintr-un simplu teren imprejmuit intr-un sanctuar plin de sanatate si relaxare, intr-un loc de distractie cu infinite posibilitati. 
  Piscina aduce familii si prieteni impreuna si transforma intalnirile si vacantele in adevarate evenimente.

  Ti-o doresti? Ce mai astepti? Transforma-ti visul in realitate! O meriti!
  Nu a fost niciodata un moment mai bun pentru a construi o piscină si nimeni nu o merita mai mult ca tine!

  

 Piscine Isoblock

  Piscinele ISOBLOK sunt piscine modulare realizate din cofraje de polistiren de inalta densitate denumite - Isoblok , in interiorul carora se monteaza armatura iar in golurile ramase se toarna beton. Acest tip de cofraje marca C.P.A. Italia a ajuns la a treia generatie de matrite fiind cel mai bun produs de acest gen de pe piata atat din punct de vedere al functionalitatii cat si în ceea ce priveşte uşurinţa de instalare.

  Simplu şi uşor ISOBLOK se adapteaza tuturor exigentelor clientilor in materie de durabilitate si design.

  Piscinele modulare din cofraje de polistiren Isoblok ofera doua variante de inaltime a peretelui (1.2 m si 1.5 m) si doua variante de profil de fund (plat si minifosa)

 Avantajele ale sistemului  ISOBLOK:

 •  Durabilitatea:  NU se dizolva in apa – NU se degradeaza in timp  - NU putrezeste
 •  ESTE Indeformabil – Impermeabil – Inert
 •  Excelente proprietati de izolare termica a peretilor (apa incalzita isi mentine temperatura mult timp)
 •  Permite realizarea piscinelor intr-o multitudine de forme si dimensiuni
 •  Termen scurt de finalizare
 •  Un santier curat pe tot timpul realizari piscinei
 •  Compatibil cu cimentul, varul si alte materiale pentru impermeabilitate oferind posibilitatea inlocuirii linerului (cuprins in kitul piscinei) in favoarea placarii cu vitroceramica sau gresie.

  

  Piscine metalice 

  Structura piscinelor EGEO STEEL este realizata din panouri modulare autoportante ALUZINK din oţel special laminat la rece acoperit cu un strat de aliaj de aluminiu (aluminiu 55% si zinc 43%) ce oferă o excelenta rezistenţă la coroziune. 

  Piscinele modulare EGEO STEEL sunt proiectate pentru o instalare sigura pe orice tip de teren iar sistemul de construcţie permite realizarea  piscinelor EGEO STEEL intr-o multitudine de forme şi dimensiuni.  

  Piscinele EGEO STEEL se instaleaza usor si rapid gratie sistemului modular al componentelor prefabricate. 

  Pentru a va realiza visul de a avea o piscina, puteţi alege trei opţiuni:

  1) "Do It Yourself"
  Piscina e montata direct de dumneavoastra respectand instrucţiunile din manualul de instalare si bazându-va pe asistenţa tehnică oferita de elenaBLUE atunci când considerati necesar.

  2) "a la carte"
  Instalarea piscinei este realizat de catre echipa de montaj elenaBLUE, cu excepţia lucrărilor de construcţie care revin in sarcina dumneavoastră .

  3) "La cheie":
  Lucrarile de montaj si constructie sunt realizate in totalitate de catre specialistii elenaBLUE care vor gestiona în mod direct toate etapele de asamblare, fara stres si pierdere de timp din partea dumnoavoastra.

  

  Piscine din beton

   Oferim o multitudine de posibilitati de a realiza o piscina pe structura din beton in concordanta cu cerintele clientilor, pornind de la: 
  •  piscine rezidentiale cu dotari minimale care se incadreaza intr-un buget redus pana la 
  •  piscine publice utilate cu echipamente performante, de ultima generatie.

  In ceea ce priveste varianta constructiva, executam:
  •  piscine  standard (cu skimere) 
  •  piscine in varianta over-flow (deversare in canal perimetral si colectare in rezervor tampon)

  Pentru partea de finisaj interior, in functie de bugetul disponibil, puteti opta pentru:
  •  mosaic vitroceramic, 
  •  liner (membrana PVC) sau 
  •  vopsea epoxidica 

  Unicitatea piscinelor
 din beton este conferita de infinitatea de forme si dimensiuni posibile reusind astfel sa se adapteze oricarui spatiu disponibil. Pentru o piscina din beton cu un design complet personalizat, adaugarea de extra-optiuni ca: incalzire, iluminare cu leduri sau fibra optica, jocuri de apa, bordura perimetrala din piatra reconstituita, finisaje de lux, o pot transforma intr-o piscina uimitoare de care va veti bucura din plin.

  Va puteti baza pe noi in ceea ce priveste profesionalismul cu care lucram si de care dam dovada la fiecare proiect sau interventie.

     Echipari si reconditionari

  Fiind o companie full-service, pe langa constructia efectiva a piscinelor, realizam si lucrari de echipare cu instalatii performante de filtrare-recirculare si tratare a apei  pentru cuvele din beton deja existente precum si reconditionarea piscinelor dezafectate.

Aveti deja o piscina care necesita o reconditionare? 
Doriti sa va transformati piscina obisnuita intr-una senzationala?
Noi va oferim  solutia!

  Reconditionarea piscinei trebuie luata in considerare atunci cand constatati probleme la partea de finisaj si hidroizolatie interioara a piscinei, fiind de asemenea solutia ideala pentru a va transforma piscina  intr-una cu stil, moderna, dotata cu cele mai performante echipamente pentru a va putea bucura de beneficiile acesteia in anii ce vor urma.

     Intretinere piscine

  Oferim servicii accesibile si competitive de intretinere piscine cu rezultate pe deplin garantate.

  Experienta acumulata de elenaBLUE de-a lungul anilor in acest domeniul – intretinere piscine - este garantiape care o oferim tuturor clientilor nostri. Dezvoltarea si succesul companiei noastre se datoreaza daruirii si angajamentului dovedit de echipa noastra fata de calitatea serviciilor de intretinere piscine.

  Specialistii nostrii sunt instruiti pentru a identifica si rezolva cu rapiditate si eficienta orice problema legata de calitatea apei sau de functionarea defectuoasa a sistemului de filtrare-recirculare al piscinei dumneavoastra.

  Apelati cu incredere la serviciile de intretinere piscine pe care echipa noastra de profesionisti le pune la dispozitia dumneavoastra, in primul rand pentru a asigura sanatatea familiei dvs. si nu in ultimul rand pentru a va proteja echipamentele si finisajul interior al piscinei.  

  Pentru noi intretinerea unei piscine inseamna mai mult decat punerea in functiune a unui sistem de filtrare si a unui aspirator. Intretinerea  piscinei inseamna timp acordat unui proces ce implica verificarea periodica a parametrilor chimici urmariti si reglarea acestora in consecinta prin utilizarea de substante chimice adecvate si in cantitati corecte, precum si o verificare periodica a echipamentelor existente pentru o functionare a acestora la parametri optimi pe tot timpul sezonului.

  Serviciile pe care Elena Blue le pune la dispozitia dumneavoastra sunt:

 • Analiza chimica a apei;
 • Tratare apa piscina in concordanta cu necesitatile (soc sau intretinere piscina);
 • Aspirare bazin piscina, curatare pereti piscina, spalare linia apei;
 • Curatare filtre si prefiltre piscina;
 • Deschidere piscine (pregatire pentru sezon);
 • Iernare piscine (pregatirea pentru iarna);
 • Livrare substante intretinere la domiciliul clientilor (magazin piscine on-line)  

   Dacă programul dvs. incarcat nu va permite sa alocati timp pentru întreţinerea piscinei, apelati cu incredere la  serviciile profesionale de intretinere piscine marca elenaBLUE. Specialistii nostri vor institui un program regulat de vizite astfel încât sa vă puteţi bucura de beneficiile si distractia pe care vi le ofera o piscina, fara a mai avea grija intretinerii acesteia.