Piscina Barlad

Piscina Mira

Piscina Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Barlad: Piscina Mira.

 piscina_pensiunea_mira__barlad_400 Piscina Mira, din Barlad, judetul Vaslui reprezinta  o alegere ideala daca vrei sa iti petreci zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica ambientala, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.


 Asadar, piscina este locul ideal in care te poti relaxa, copiii de asemenea vin cu drag si le place enorm de mult sa aiba parte de o balaceala. 
 
 Copiii şi persoanele sedentare ar trebui să beneficieze si ele de efectele benefice ale apei, si sa isi faca un obicei de a avea des contact cu apa si de a face miscare in piscina, sau chiar si in sala de fitness.

  INOTUL REPREZINTA MAI MULT DECAT UN SPORT

 Nu vă trebuie echipamente sofisticate, abilităţi deosebite ori antrenamente dificile. Înotul este un sport pe care oricine îl poate practica, indiferent de varstă. Din păcate, majoritatea oamenilor îşi amintesc de înot doar în concediu, la mare, uitand cât de benefic este acesta pentru sănătatea corpului.

  La piscina MIRA un profesor specializat vă va oferi ocazia să descoperiţi un sport care, pe lângă efectele benefice asupra aparatului cardio-vascular sau aparatului respirator, vă va oferi o conditie fizică de invidiat si un tonus excelent. 

 1003091_364472510344915_1486144265_n_400_01 

 Sa faci ture de piscina, sa te joci, sa faci aerobica in apa sau doar miscari necesare pentru a te tine la suprafata apei, sunt toate activitati care pun in miscare toti muschii corpului (ceea ce nu se poate spune despre multe activitati “pe uscat” ) si iti permit sa arzi o cantitate de grasime importanta pentru acelea dintre noi care isi doresc sa slabeasca. 

 piscina_barlad_400 

 Beneficiile acestui sport, mai ales pentru copii:

  • O imunitate pe care copii o dobandesc prin acest sport; 
  • Cresterea inteligenţei emoţionale, a capacităţii de concentrare; 
  • Dezvoltă o pasiune pentru diferitele sporturi practicate în apă ; 
  • Înotul la o varstă fragedă dezvoltă încrederea în sine şi spiritul de independenţă; 
  • Dezvolta aparatul cardiovascular si respirator; 
  • Stimuleaza pofta de mâncare şi oferă un somn liniştitor. 
  • Previne astmul.

Servicii

 Cele doua piscine Mira, una mare pentru adulti si una pentru copii va ofere ingredientele perfecte pentru o distractie pe cinste aigurandu-va astfel cele mai bune conditii posibile pentru o zi la plaja minunata si aventuri acvatice pentru toata familia. De asemenea puteti daca doriti sa luati masa la piscina, sau sau savurati o cafea la terasa-restaurant amplasata in lateralul piscinei mari sau in luxosii bazachini.

Galerie foto