Piscina Aiud

Constructii piscine Aiud

Piscina Aiud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Aiud: Constructii piscine Aiud.

 Pensiunea Mobis-AL se afla in Aiud, si dispune de un numar de 14 camere, cu un numar total de 30 locuri de cazare.
 Afaceri sau placere, caracterul relaxant al pensiunii va ofera confort si servicii de calitate, intr-o atmosfera prietenoasa si familiala!
 Restaurantul este locul perfect pentru a savura o mancare delicioasa din meniul nostru. 
 Organizam diferite evenimente, mese festive - va punem la dispozitei 70-80 de locuri.
Singura piscina acoperita din Aiud se afla in pensiunea noastra. Piscina are 30 mp, cu o adancime de 1,50 m. Piscina este dotata cu jacuzzi, aparat masaj bule, cascada artificiala.

 

 Este o alegere ideala daca vrei sa iti petreci zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica ambientala, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.Asadar, piscina este locul ideal in care te poti relaxa, copiii de asemenea vin cu drag si le place enorm de mult sa aiba parte de o balaceala. Copiii şi persoanele sedentare ar trebui să beneficieze si ele de efectele benefice ale apei, si sa isi faca un obicei de a avea des contact cu apa si de a face miscare in piscina, sau chiar si in sala de fitness.

 

Servicii

 Prioritatea noastra este de a asigura confortul personal al fiecarui client, iar relatiile deschise si de prietenie pe care le cream si consolidam constituie temelia centrului nostru. Astfel, asiguram clientilor intimitate, cele mai inalte standarde de igiena si servicii ireprosabile.

Galerie foto