Piscina Brasov

Piscine Eliapool

Piscina Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscina Brasov: Piscine Eliapool.

 piscina_006_400 La PISCINE ELIAPOOL dorim să aducem echilibrul necesar In constructiile actuale, să ne intoarcem la valorile de odinioară, la căldura si la eleganta altor vremuri. 

 Apa nu generează doar viată, ci si o stare de bine. In zilele noastre atit de stresate, piscinele particulare nu reprezintă un lux, ci sunt niste oaze pretioase de odihnă. Uităm de zgomotul vietii cotidiene, lăsăm spiritul să-si ia zborul si ne scufundăm, In adevăratul Inteles al cuvintului, Intr-un mediu de relaxare: 

  • ne bucurăm de compania familiei sau a prietenilor
  • ne facem timp, In momente de singurătate, să profităm de binefacerile unei băi Inviorătoare. 

  Elementul apă si decoratia exterioară a bazinului piscinei (coronament, zona de plajă, cascade etc.) trebuie să se completeze perfect. Peisajul influentează spiritul, modul de viată, de convietuire. 

  Piscina este un element important In proiectul global al grădinii. Cascade, plaje, intrări tip plajă, insule, bănci… lăsati-vă imaginatia să lucreze. Proiectarea piscinei perfecte pentru nevoile dumneavoastră necesită un echilibru   intre preferintele dumneavoastră artistice si functiile practice ale acesteia. 

  Firma noastra va ofera o gamă largă de materiale si modele pentru a vă amenaja piscina. 

  Gamă largă de culori care vă permit o infinitate de combinatii pentru amenajarea piscinei; dispunind de cele mai bune finisaje, Isi păstrează inalterabilă culoarea, strălucirea si frumusetea. 

  Materialele noastre de placat ofera o mare varietate de finisaje, astfel incat fiecare piscina sa fie unica prin modelul ei. Se adapteaza conditiilor neregulate ale suprafetei bazinului. S-a atins durabilitatea, coloritul si frumusetea materialelor noastre de placat de-a lungul multor ani de cercetare si dezvoltare constanta. 

  eliapool_400

  La PISCINE ELIAPOOL oferim o mare varietate de forme, de marimi, culori si finisaje, pentru ca dumneavoastra sa puteti alege si configura PISCINA VISELOR DUMNEAVOASTRA. Echipa noastra va va ajuta sa alegeti forma si modelul perfect de piscina, dand viata imaginatiei dumneavoastra.

  Firma noastra va ofera:

  skimmer_cu_gura__4d41c097f1ce9Piese bazin piscina

  Pentru preluarea apei din piscina in vederea recircularii, filtrarii si tratarii trebuiesc prevazute elementele de trecere prin peretii si pardoseala piscinei catre conductele instalatiei. Aceste elemente sunt destinate preluarii apei de la suprafata (skimmere sau rigola perimetrala), preluarii apei de la fundul bazinului (sifoane sau gratare de fund), traversa cu priza pentru aspirator manual sau automat, traversa cu duze de refulare orientabile sau reglabile,pentru introducerea apei in bazin, regulatoare pentru mentinerea nivelului apei in piscina.  

  Toate aceste elemente aferente bazinului sunt confectionate din ABS alb (standard) sau alte culori sau din otel inox AISI 136 si se pot furniza in variante: pentru piscine finisate cu liner (cu garnituri de etansare) sau pentru piscine finisate cu vopsea, ceramica, vitroceramica.  

  Elemente exterioare

  Va oferim o gama larga de scari, cascade, dusuri piscina, fabricate din inox, accesorii pentru exterior, elemente de siguranta si de ingradire, toate de o calitate exceptionala, cu certificat de garantie de la producator.

 filtru_millenium_4d41d500878a0 Filtrare piscine

  Fundamental pentru o piscina este sa fie etansa, dar elementul indispensabil, fara care constructia nu are nici o valoare, este APA.

  Apa existenta int-un bazin de inot este supusa in mod continu unei contaminari si degradari, datorita germenilor prezenti in aer si bacteriilor aduse prin contact de catre insecte, pasari, persoane. Toate aceste elemente au ca rezultat o APA IMPURA. 

  Piscina are nevoie de un echipament de filtare, pentru a se asigura conditiile de igienă din bazinul de inot, dar constituie si un mod de economisire al apei, foarte important, datorita faptului ca apa piscinei, odata ce a fost supusa purificarii, poate fi utilizata in continuare, fara necesitatea de a fi schimbata. Rolul echipamentelor de purificare este de a elimina materialele si particulele in suspensie, care constituie originea tulburararii apei. Impuritătile legate de poluarea aerului (polen, frunze, insecte) sau contaminarea umana (transpiratie, păr ,...) sunt retinute de catre filtrul de nisip. Filtrul, prin eliminarea unei importante parti a materiei organice prezente in apa piscinei, va reduce simtitor cantitatea de dezinfectant necesara.

  Pompe piscine

  Pompa este „motorul”,  „inima” unei piscine. Daca aceasta este aleasa in mod corespunzator, conform necesitatilor fiecarei piscine, va puteti bucura de o piscina cu APA PURA.

  Valoarea decorativa a unei piscine este anulata pe timp de noapte, cu exceptia cazului In care acest sector, este dotat cu iluminare proprie. A utiliza piscina pe timp de noapte este o placere pe care nu o putem pierde.

  Tratamente chimice si analiza

  Tratamentul apei din piscina presupune un ansamblu de exigenţe complexe ce trebuie realizate. 

  Va oferim o gama completa de soluţii perfect adaptate exigenţelor dumneavoastra. Oferta noastra cuprinde o gama larga de produse necesare tratarii apei din piscina.

  Dozificare si automatizare

  Proprietarii de piscine descoperă din ce în ce mai mult avantajele sistemelor automate de măsurare, control și dozare. Ele sunt create pentru a controla cât mai simplu posibil dezinfecția corectă și valoarea pH-ului și asigură că produsele de tratare a apei sunt utilizate în mod eficient și economic.

  robot_de_piscina_4d41e90b427eaMateriale de curatare piscine

  ROBOTI PENTRU CURATAREA PISCINEI

  Operatiile de epurare si curatare a apei din piscina actioneaza asupra continutului mare de masa lichida intr-un mod cvasi total. Dar anumite impuritati provenite din exterior si depozitate pe apa (pamant, nisip, frunze uscate, seminte etc.) sfarsesc prin a cobori la fund si vor ingrosa stratul de murdarie de pe fundul piscinei.

  In actualitate exista mii de posibilitati de a curata o piscina, cu ajutorul aspiratoarelor speciale pentru piscine, fara a fi nevoie sa o golim in prealabil de apa.

  In loc sa va petreceti pretiosul timp liber curatindu-va manual piscina, lasati aceasta operatie in seama unui aspirator automat.

  PISCINE ELIAPOOL va ofera orice tip de aspiratoare pentru piscina, precum si roboti de curatat, in functie de necesitatile dumneavoastra.

  Acoperiri (copertine) piscine 

  Misiunea unei prelate este de a proteja apa piscinei de mediul exterior. Ajuta la mentinerea temperaturii apei si reduce riscul de inghet, insa utilitatea acesteia este si de a mentine continutul de clor in apa, de a proteja apa impotriva algelor si a contamninarii cu frunze si insecte, si asa mai departe, in scurtele, dar frecvente perioade de repaus, pe care le traverseaza piscina in timpul verii.

  PRELATA AUTOMATICA 

Siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra. 

  TOTUL ESTE AVANTAJOS.  

  Prelatele automate pentru piscina s-au dezvoltat conform cerintelor normei franceze NF P90-308 care garanteaza maxima siguranta pentru utilizatori. Copertinele automate acopera toata piscina si se string sau se Intind usor datorita bobinatorului motorizat cu care sunt dotate. Va fi necesar doar sa actionati o cheie pentru a realiza aceasta functie. Fabricate din placi rigide, disponibile In diferite culori, au fost proiectate astfel Incit alcatuirea lor sa permita obtinerea unei copertine mobile care sa acopere Intreaga suprafata de apa si care constituie un izolator termic foarte eficient.


  
prelata5_400

  Incalzire piscine 

 pompa_de_caldura_4d41efaa588c5_180x180_02 Exista mai multe tipuri de sisteme de incalzire a piscinelor fie ca sunt private fie ca sunt publice. Acestea se diferentiaza in functie de tipul de energie primara folosita pentru incalzire si anume: 

  • sistemul de incalzire electric (care foloseste principiul termoplonjorului)  
  • schimbatorul de caldura (care foloseste ca agent termic primar apa calda provenita de la o centrala termica)  
  • centrala termica pe gaz natural sau propan  
  • pompa de caldura (care functioneaza pe principiul comprimarii aerului si cedarii caldurii degajate in acest proces catre apa din piscina) si nu in ultimul rand  
  • sistemul de incalzire solara.  

  Este un aparat care produce in piscina un curent de apa foarte puternic, in apropierea suprafetei apei. Se poate inota impotriva acestui curent ramanand pe loc. Este ideal pentru piscinele de mici dimensiuni, putand fi folosit si pentru hidromasaj.

  Tubulatura si fitting-uri piscine

  Finisaje piscine

   Firma noastra va ofera o gamă largă de materiale si modele pentru a vă amenaja piscina.

  Gamă largă de culori care vă permit o infinitate de combinatii pentru amenajarea piscinei; dispunind de cele mai bune finisaje, Isi păstrează inalterabilă culoarea, strălucirea si frumusetea. 

  Materialele noastre de placat ofera o mare varietate de finisaje, astfel incat fiecare piscina sa fie unica prin modelul ei. Se adapteaza conditiilor neregulate ale suprafetei bazinului. S-a atins durabilitatea, coloritul si frumusetea materialelor noastre de placat de-a lungul multor ani de cercetare si dezvoltare constanta.

  La PISCINE ELIAPOOL oferim o mare varietate de forme, de marimi, culori si finisaje, pentru ca dumneavoastra sa puteti alege si configura PISCINA VISELOR DUMNEAVOASTRA. Echipa noastra va va ajuta sa alegeti forma si modelul perfect de piscina, dand viata imaginatiei dumneavoastra.

 noce_travertine_pool_1_400