Piscina curte

Piscina curte

Piscina curteCa proprietar de piscina in curte, nimic nu este mai important decat siguranta oamenilor care se bucura de curtea ta. De aceea, aveti nevoie de reguli pentru a va ajuta sa pastrati fiecare adult si copil in siguranta in jurul zonei unde se afla piscina si terasa. Stabilirea si comunicarea asteptarilor privind comportamentul care este si nu este acceptabil poate contribui in mare masura la promovarea sigurantei.

Reguli de siguranta la piscina din curte

Spre acest scop, aici este o lista utila de reguli de siguranta pentru oricine utilizeaza piscina si zona de terasa.

Educati-i pe cei dragi despre aceste informatii importante. Ganditi-va la comunicarea regulilor, atat in ​​forma scrisa cat si verbala.

Impartirea regulilor direct in persoana - la fiecare membru al familiei este imperativa. Tineti o intalnire de familie langa piscina. Imprimati si dati o copie tuturor celor care sunt suficient de mari pentru a citi. Apoi, cititi fiecare regula cu voce tare una cate una. Explicati ca scopul regulilor este de a ii ajuta pe toti sa se bucure in siguranta de zona piscinei si a terasei. Explicati motivul fiecarei reguli.

Planificati o petrecere la piscina? Poate ca copiii tai au cativa prieteni pentru o baie? Cresteti sansele pentru un eveniment fara probleme: mergeti la o distanta suplimentara pentru a informa fiecare oaspete despre regulile de siguranta.

O modalitate este de a trimite prin e-mail aceste reguli in avans celor care stiti ca vor veni sa va foloseasca piscina. In acest fel, oaspetii au ocazia sa revada informatiile inainte.

Nota: Pentru o petrecere la piscina in care oaspetii vor aduce copii mici, veti avea nevoie si de un program stabilit si de un plan de supraveghere continua din partea adultilor, care este strict urmarit pe parcursul intregului eveniment. Nu exista nici un substitut pentru supravegherea din partea adultilor.

O alta metoda de promovare a regulilor este de a le inmana in persoana. Imprimati copii si distribuiti cate una fiecarui oaspete in momentul in care acestia sosesc acasa. 

Chiar daca ati trimis deja un e-mail, nu toata lumea l-a citit. Intreaba-i pe fiecare oaspete daca au citit, si insista bine sa treaca prin reguli acum daca nu au facut-o deja. Daca aduc copii, verificati daca au revizuit regulile pentru ei. 

Cu toate acestea, alegeti sa difuzati aceste informatii, asigurati-va ca adultii si copiii inteleg cum sa se comporte atunci cand sunt afara la piscina si terasa.

Asigurati-va ca puteti inota - sau aveti ajutor in apa.

Intrati in piscina numai daca stiti cum sa inotati in mod corespunzator, aveti un inotator cu experienta pentru a va ajuta sau aveti un dispozitiv de flotare, cum ar fi o vesta de salvare, un brat sau o perna de aer.

Inotati cu altcineva.

Asigurati-va ca un alt inotator este fie cu dumneavoastra in piscina, fie ca va vede ori de cate ori va aflati in apa.

Beti apa pentru a ramane hidratati.

Asigurati-va ca beti multa apa - niciodata din piscina - pentru a va mentine hidratat pe tot parcursul zilei - mai ales daca afara este foarte cald.

Practicati o scufundare sigura.

Utilizati placa de scufundari. Asigurati-va ca va plimbati numai pe partea din fata a placii - niciodata din lateral. Daca mergeti pe margini, puteti lovi marginile piscinei si sa va raniti in serios!