Accesorii piscine

Accesorii piscine

Accesorii piscineDaca sunteti destul de norocosi sa traiti in Valea Soarelui si sa aveti o piscina, iata cateva sfaturi pentru intretinerea piscinei pentru pastrarea piscinei dvs. curate, mereu invitanta, racoritoare si gata de utilizare in fiecare zi. Exista mai multe accesorii piscine. Puteti citi acest articol cu sfaturi. Acest lucru va va salva de la a face greseli care ar putea costa o mare parte din bani pentru realizare. Intretinerea bazinelor de rutina poate, de asemenea, sa impiedice frustrarea si va reduce la minimum necesitatea de a efectua alergari de urgenta la depozitul de piscine pentru substante chimice sau alti aditivi.

Cum alegem accesorii piscine?

Intretinerea preventiva, la fel ca si in cazul automobilelor sau a casei, va contribui la reducerea costurilor pe durata ciclului de viata al piscinei. Tineti seama de sfaturile de mai jos si economisiti timp, bani si dezordine.Aceste lucruri nu sunt greu de realizat, tot ce trebuie sa faceti este sa va obisnuiti cu pasii de amenajare pentru o piscine.

De aceea va oferim sfaturi pentru pastrarea piscinei dvs. stralucitoare, curata, sanatoasa si gata oricand pentru o baie.

Verificati chimia piscinei de 1-2 ori pe saptamana in timpul verii si o data pe 1-2 saptamani in timpul iernii. PH-ul ar trebui sa fie mentinut intre 7,2 si 7,8 cu cat pH-ul este mai scazut pe aceasta scala, cu atat mai putin este necesar clorul din piscina. De ce? Deoarece pH-ul creste, clorul devine din ce in ce mai mic si mai putin activ fapt pentru care multi consumatori continua sa-l adauga. Clorul la pH 7,0 este de aproximativ 50% activ si la 8,0 este de aproximativ 10% activ. Controlati corect pH-ul si veti avea nevoie si utilizati mult mai putin clor.

Curatati cosul (cosurile) de la scimer saptamanal sau, daca este necesar, daca exista conditii puteti face asta mai des. Schimmerul este instalat in partea laterala a bazinului si sarcina sa principala este de a schimba suprafata bazinului inainte ca resturile si contaminantii sa devina saturati si sa pluteasca pana la fundul bazinului. Totul ce este la suprafata apei este preluat de scimer, eficacitatea scimerului este importanta, cu atat mai multe lucruri pe care le poate scoate din bazin cu atat mai bine. Exista un panou rotund de acces la filtre, deschideti-l si scoateti continutul cosului dupa cum este necesar. Pastrati-l curatat in orice moment.

Curatati filtrele si vasul de scame, din fata pompei de la piscina la fiecare doua saptamani sau dupa cum este necesar. Opriti pompa pentru a face acest lucru si eliberati presiunea asupra sistemului. Acesta este filtrul instalat in interiorul pompei de piscina. Oamenii de obicei vor rareori sa faca acest lucru. In schimb, acestia vor curata cosul de gunoi sau cosul de frunze. Este recomandat un trapper de frunze si un sistem de indepartare a deseurilor. Obtineti o pompa cu viteza variabila sau cu 2 viteze mai devreme decat mai tarziu daca nu ati facut deja upgrade. Pompele cu viteza mare merita cheltuiala initiala.